top of page

Ouders

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor jou en je kind. Als je vragen hebt of even onzeker bent, maar ook als alles goed gaat. Bij het CJG werken onder andere jeugd- en gezinscoaches, jeugdverpleegkundigen en jeugd- en gezinspsychologen. De hulp van het CJG is altijd gratis.

Bij het CJG kan je ook gratis trainingen volgen. Samen met andere ouders krijg je dan handige tips of informatie. Bijvoorbeeld over het opvoeden tijdens de pittige leeftijden van 3 t/m 8 jaar of het opvoeden van een kind met ADHD of ASS.

Gelukkig gezin

Wat kunnen wij voor jou doen?

Welkom op onze pagina voor ouders! Dit is een plek waar je terecht kan voor informatie, advies en ondersteuning bij alles wat te maken heeft met het opvoeden van je kinderen. We begrijpen dat het ouderschap vol vreugde maar ook vol uitdagingen zit. Of het nu gaat om de gezondheid van je kind, de ontwikkeling van hun vaardigheden, schoolzaken, vriendschappen of gewoon alledaagse uitdagingen, ons team staat klaar om je te begeleiden.

We willen zeker weten dat je kind goed groeit en gezond is. Daarom praten we tijdens onze consultatiegesprekken over dingen zoals groei, gezondheid, gedrag, opvoeding en verzorging. Onze jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen kijken hoe je kind zich ontwikkelt vanaf de geboorte tot hij of zij 18 jaar is. 

Ons Centrum voor Jeugd en Gezin is er om jou te ondersteunen in elke situatie. We weten dat elk gezin uniek is en we doen ons best om informatie, advies en ondersteuning te bieden die bij jou past. Met een team van professionals staan we klaar om naar jouw verhaal te luisteren en je te helpen bij het vinden van oplossingen en antwoorden. Zo zorgen we dat kleine vragen niet uitgroeien tot grote problemen. We zijn er voor je!

bottom of page