top of page

Over het CJG

Op deze pagina lees je over wie we zijn, wat we doen en waarom we het doen. Het CJG is in het leven geroepen om jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp toegankelijk te maken voor alle kinderen, van -9 maanden tot 18 jaar, en hun gezinnen.
 

In samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel bieden we preventieve gezondheidszorg en ondersteuning aan gezinnen. Dit omvat niet alleen informatie en advies maar ook concrete hulpverlening, afgestemd op de unieke situatie van elk gezin.

Diverse kleuterschool

Wat kunnen wij voor jou doen?

Onze visie is dat opvoeden een gezamenlijke inspanning is. Of je nu een ouder, verzorger, of professional bent, iedereen is welkom met vragen over opgroeien en opvoeden. Onze missie is simpel maar doordringend: het bevorderen van de gezondheid en veiligheid van kinderen in hun opvoedsituatie. Daarom functioneren we als de toegangspoort tot alle vormen van jeugdhulp: of het nu bij het gezin thuis is, in de buurt, of op school.

Net als bij onze hulp aan ouders, streven we ernaar om onze ondersteuning zo laagdrempelig en dichtbij mogelijk te bieden: "zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig."

 

We nodigen je uit om verder te kijken op onze website om meer te leren over onze diensten, teamleden en de verschillende manieren waarop we kunnen helpen.

bottom of page