top of page

Professionals

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) staat klaar om jou als professional te ondersteunen in je werk met kinderen en gezinnen. Of je nu vragen hebt over specifieke cases, op zoek bent naar advies, of wilt bijblijven met de laatste ontwikkelingen in het veld, wij zijn er voor jou.

Op deze pagina vind je informatie over ons aanbod, kan je als huisarts je patiënt bij ons aanmelden en kan je je aanmelden om onze digitale nieuwsbrief voor professionals en samenwerkingspartners te ontvangen.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Welkom, professionals, op de pagina van het Centrum Jeugd en Gezin! Via deze pagina heb je toegang tot waardevolle informatie, advies en tools om je werk binnen de jeugdgezondheidszorg te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar de laatste richtlijnen voor inentingen, hulpbronnen voor jeugdhulp of informatie over hoe je ouders kunt ondersteunen die uit elkaar gaan, wij staan klaar om je te helpen.
 

Ons Centrum voor Jeugd en Gezin is er om de band tussen professionals te versterken en te zorgen voor consistente, kwalitatieve hulp voor onze jongeren en hun gezinnen. De uitdagingen waarmee je als professional wordt geconfronteerd kunnen divers en complex zijn, daarom streven we ernaar om relevante en bruikbare informatie te bieden die hierop aansluit. Of het nu gaat om hulp buiten het CJG, specifieke trainingen, informatie over dyslexie of coaching on the job, ons aanbod is ontworpen om je werk te vergemakkelijken. Samen zetten we ons in om een verschil te maken in het leven van de jeugd en hun gezinnen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter om je te abonneren

op onze nieuwsbrief voor professionals en samenwerkingspartners. De nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd.

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page