top of page
Vader en zoon

Vragenlijsten Ouderportaal

Om een zo goed mogelijk beeld van je kind en jou als ouder/verzorger te krijgen, om voorbereid te zijn en tijdens afspraken nog beter in te kunnen gaan op de vragen die jullie hebben, vragen we je op een aantal vastgestelde momenten om een digitale vragenlijst in te vullen via het ouderportaal. De antwoorden uit deze vragenlijst worden opgenomen in het digitaal dossier van je kind en worden vertrouwelijk behandeld.

In het ouderportaal wordt één vragenlijst digitaal klaargezet om in te vullen. Drie weken voor de afspraak bij de jeugdgezondheidszorg krijg je per e-mail een bericht dat er een vragenlijst voor je klaar staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste e-mailadres bij ons bekend is. Geef wijzigingen op tijd door. Je kunt je e-mailadres zelf wijzigen in het ouderportaal. Klik hier om naar het ouderportaal te gaan.

Veelgestelde vragen

Kan ik de vragenlijst invullen op mijn smartphone of tablet?

Ja, dat kan.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens worden verwerkt in het digitaal dossier van je kind. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe het CJG omgaat met vertrouwelijke gegevens.

 

Waarom heb ik geen e-mail ontvangen over een gezondheidsonderzoek en andere ouders wel?

Je hebt mogelijk nog geen e-mailadres opgegeven of je gebruikt op dit moment een ander e-mailadres. Je kunt zelf een e-mailadres toevoegen of veranderen in het ouderportaal. Daarnaast kun je ook andere gegevens wijzigen zoals huisarts, telefoonnummer of de peuterspeelzaal/school/kinderopvang waar je kind naartoe gaat.

 

Ik ben gescheiden, kan mijn ex-partner ook in het ouderportaal? Kunnen we beiden een vragenlijst invullen?

Als jullie beiden het kind erkend hebben, kunnen jullie beiden inloggen in het ouderportaal van jullie kind(eren). Via het ouderportaal wordt één vragenlijst digitaal klaargezet om in te vullen. Het is aan jullie als ouders om te bespreken wie van jullie dat doet, of dat je dat samen doet. Het is niet mogelijk dat de andere ouder een papieren vragenlijst krijgt of beiden een papieren vragenlijst invullen. Ouders zijn zelf verantwoordelijk om elkaar op de hoogte te houden van de gezondheid van hun kind.

bottom of page