top of page

Eerste Hulp Bij Ongelukjes

Bij de thema-avond Eerste Hulp Bij Ongelukjes leer je hoe je ongelukjes in en om het huis kunt voorkomen en wat je kunt doen als er iets gebeurt.

Voor wie?

Ouders

Duur

1 avond

Leeftijd

Kinderen van alle leeftijden

Baby met stethoscoop

Over de training

Even niet opgelet tijdens het koken, per ongeluk een scherp voorwerp ergens laten liggen… een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat kun je doen als je kind een brandwond heeft? Hoe verhelp je een bloedneus? Bij de thema-avond Eerste Hulp Bij Ongelukjes leer je hoe je ongelukjes in en om het huis kunt voorkomen en wat je kunt doen als er iets gebeurt.

Voor wie is de training bedoeld?

Ouders van kinderen van alle leeftijden.


Wat leer je bij de training?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en een interactieve presentatie leer je wat je kunt doen bij de meest voorkomende ongelukjes.

 

Tijdens de avond wordt over de volgende onderwerpen gesproken:

  • Belangrijke punten van EHBO

  • Kleine ongevallen

  • Allergische reacties

  • Vergiftiging

  • Verslikking

  • Brandwonden

  • Botbreuken

 

Uiteraard is er tijdens de avond ook ruimte voor je eigen vragen rondom dit onderwerp. Na afloop van de avond ontvang je een handig EHBO-setje!

Kosten

Deze training is gratis.
 

Locatie

De thema-avond vindt plaats bij het CJG aan de Linie 8, 2905 AX Capelle aan den IJssel.

Data trainingen

​Er is nog geen nieuwe datum bekend. Je kunt je wel alvast aanmelden via het aanmeldformulier. Zodra er een nieuwe thema-avond gepland is, nemen we contact met je op.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@cjgcapelle.nl met vermelding van je naam, aantal personen, de datum van de thema-avond waaraan je wilt deelnemen, je telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt je ook telefonisch aanmelden via 010 – 24 23 200 (maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 17.00 uur).
 

Let op: onze trainingen zijn voor kinderen, ouders en gezinnen die in Capelle aan den IJssel wonen.

Aanmelden
bottom of page