top of page
Paar thuis blijven

Spreekuur
Relatie en Scheiding

Bij het Spreekuur Relatie en Scheiding kan je zonder afspraak binnen lopen voor onafhankelijk en persoonlijk advies. Een maatschappelijk werker van Stichting Welzijn Capelle en een jeugd- en gezinscoach van het CJG beantwoorden je vragen.

Als je een relatie met iemand hebt, kunnen er soms vragen zijn waar je zelf geen antwoord op hebt. Willen jullie wel of geen kinderen? Hoe kunnen jullie omgaan met relatieproblemen? Gaan jullie uit elkaar of blijven jullie samen? Als je besluit uit elkaar te gaan of te scheiden, moet er vaak veel geregeld worden. Het kan dan best lastig zijn om te bedenken wat het beste is voor jouw situatie. Hoe gaan jullie het doen met de kinderen? Hoe regelen jullie het financieel? Om je bij al deze vragen te helpen, is er in Capelle aan den IJssel een Spreekuur Relatie en Scheiding.

Ook voor tienerouders en jongeren vanaf 12 jaar

Als je 12 jaar of ouder bent, ben je ook welkom bij het spreekuur. Bijvoorbeeld met vragen over de scheiding van je ouders of vragen over relaties. Word of ben je tienermoeder of -vader? Dan kan je veel vragen hebben. Met deze vragen ben je ook welkom bij het Spreekuur Relatie en Scheiding.
 

Je mag zonder je ouders komen en het is anoniem.

Waar en wanneer?

Het spreekuur is iedere week op maandagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in Huis van de Wijk Oostgaarde, De Linie 5.

Iedere derde maandag van de maand is er een extra avondspreekuur van 18:00 tot 20:00 uur. 
 

Meer informatie over scheiden

Ben je gescheiden, denk je na over scheiden of gaan je ouders scheiden? Op de pagina ‘Ouders uit elkaar’ vind je meer informatie over scheiden en informatie over hoe het CJG jou kan helpen.

bottom of page