top of page
Levenscoaching

Nazorg

Wanneer jij of je kind na het afsluiten van een jeugd-en gezinscoaching of een behandeling nog ondersteuning van het CJG wilt of nodig hebt noemen we dit nazorg.

Voor wie?

Nazorg is iets voor jou als je na het afsluiten van jeugd- en gezinscoaching of een behandeling nog ondersteuning van het CJG wilt of nodig hebt.

Doel

De hulp van het CJG wordt afgesloten omdat de doelen zijn bereikt of omdat het weer goed gaat met jouw gezin. We kunnen ‘nazorg’ starten als het nog wel fijn is als er iemand bij jouw gezin langskomt om te ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het volhouden van de bereikte doelen.

Aanpak

We beginnen met een kennismakingsgesprek. De CJG professional die jouw gezin in de afgelopen periode heeft geholpen, nodigt een collega uit om kennis te maken met jouw gezin. Samen maken jullie afspraken over hoe vaak de nieuwe CJG professional langskomt en hoelang de nazorg gaat duren.

Elke drie maanden bespreken we hoe het gaat en of je nog tevreden bent over de nazorg.

Bij afsluiting van de nazorg vragen we je een evaluatieformulier in te vullen. Daarin kan je laten weten wat je van de hulp vond. Jouw ervaringen kunnen wij gebruiken om ons aanbod te verbeteren.

bottom of page