top of page

Dit kan je allemaal in het ouderportaal

De jeugdgezondheidszorg heeft een ouderportaal. Wat kan je in het ouderportaal allemaal vinden?


twee vaders kijken met hun dochter naar een laptop
Gegevens van je kind

In het ouderportaal kan je de gegevens van je kind terugvinden. Denk aan contactgegevens, maar ook wie jullie huisarts is en naar welke school/kinderopvang je kind gaat. Je kunt ook de groeigegevens van je kind bekijken en welke vaccinaties hij of zij heeft gehad.


Afspraken

In het ouderportaal kan je zien welke afspraken er gepland staan. Ook kan je zien of er voor de afspraak een vragenlijst ingevuld moet worden. Die vragenlijst kan je direct in het ouderportaal invullen. Voor een aantal afspraken kan je zelf een afspraak inplannen of verzetten. Later wordt dit voor meer afspraken mogelijk.


Aanmelden voor inentingen tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kan je bij het CJG de 22 wekenprik en de griepvaccinatie krijgen. Via het ouderportaal kan je je daarvoor aanmelden.


Contactformulier invullen

Heb je een vraag die niet kan wachten tot je afspraak bij de jeugdgezondheidszorg of wil je een aanmelding doen voor jeugdhulp, dan kan je via het ouderportaal ook ons contactformulier invullen. Voor korte vragen kan je op werkdagen ook altijd bellen naar de advieslijn.


Waar vind je het ouderportaal?

Je vindt de knop naar het ouderportaal altijd aan de bovenkant van onze website. Op de mobiele website vind je de knop bovenaan het menu, nadat je het menu hebt uitgeklapt. Je kunt inloggen met je DigiD.

Comentarios


bottom of page